Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAMOD üyeleri kan bağışı yaptı

Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD),

Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD), artan kan ihtiyacına dikkat çekmek için İskele Meydanı’nda kan bağışı etkinliği düzenledi.

Çanakkale Motosiklet Derneği üyeleri Kızılay’a kan ve kök hücre bağışı etkinliğinde bir araya geldi.

Dernek üyeleri, İskele meydanında kurulan Kızılay aracında kan bağışında bulunda.

ÇAMOD Başkanı Erdinç Güler söz konusu etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Kızılay ve ÇAMOD tarafından düzlenen ortak etkinlikte, halkımız ve Türk Milletine yararlı olabilecek şekilde bu etkinliği gerçekleştirdik. Kan günümüz şartlarında herkese lazım olabilecek bir değer” dedi.

Güler açıklamasının devamında bir kişinin vereceği kanla 3 kişinin hayatının kurtulabileceğini vurgulayarak, motorcu camiasına ve tüm Çanakkalelilere kan bağışına destek verdikleri için teşekkür etti. Güler, “Kan deyip geçmeyin. Bir kişinin verebileceği bir litre kan, 3 kişinin hayatını kurtarıyor. Biz ulusal olarak Türkiye’de bu kampanyayı yürütüyoruz. Özellikle de motor camiasına, motorcu arkadaşlara katılımlarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

Etkinliğe, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu ve Kemalpaşa mahallesi muhtarı Özgü Erol’da katılarak destek verdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech