Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takım’da Çanakkaleliler de olacak

 Çanakkale GSB Güzelyalı Milli

 Çanakkale GSB Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nin ev sahipliğinde 2023 – 2024 TYF Yelken Ligi 3. Ayak Techno 293 ve IQ Foil Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Rüzgar Sörfü IQ Foil ve Techno 293 sınıflarında gerçekleştirilen Şampiyonada IQ Foil sınıfında 54, Techno 293 sınıfında 81 sporcu yarıştı. Milli takım seçme yarışlarının son ayağı olan bu yarışta, sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. İÇDAŞ Spor Kulübü olarak dokuz sporcuyla katılım sağladı. Bir Türkiye 1’nciliği, iki Türkiye 2’ncilği ve 2 Türkiye 3’ncülüğü kazanan İÇDAŞ Spor Kulübü sporcuları, 2023-2024 Sezonu TYF Yelken Ligini başarıyla tamamladı.

Ödül töreninin sonunda Federasyon Başkanı Özlem Akdurak, ülkemizi yurtdışındaki uluslararası yarışmalarda temsil edecek olan sporcuları açıklarken, Ay Yıldızlı formayı göğüslerinde taşıyacak olan sporcuların 81 milyona gurur yaşatacağından emin olduğunu dile getirerek, sporculara Milli Takım formalarını takdim etti.

Sporcuların dereceleri

Eflin Bacak; 5.0 m² altı kızlar kategorisinde Türkiye 1.’si ve Genel Lig ‘de Türkiye 1’ncisi olarak Milli Takıma seçildi. Bacak, 2024 Yılı Techno 293 Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Mira Yapar; 5.0 m² altı kızlar kategorisinde Türkiye 2’ncisi ve Genel Lig’de Türkiye 2’ncisi olarak Milli Takıma seçildi. Yapar, 2024 Yılı Techno 293 Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Elis Ekş; U13 kızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü ve Genel Lig’de Türkiye 2’ncisi olarak Milli Takıma seçildi. Ekşi, 2024 Yılı Techno 293 Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Delfin Ada Canpolat; IQ Foil Junior kızlar kategorisinde Türkiye 2‘ncisi ve Genel Lig’de Türkiye 2’ncisi olarak Milli takıma seçildi. Canpolat, 2024 IQ Foil Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yaren Ceylin; Küçük  IQ Foil Youth kızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü ve Lig Genel Lig’de Türkiye 3’ncüsü oldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech