Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göz üzerine Çanakkale’de tek cihaz

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Excimer Lazer Uygulamanın Açılış Töreni yapıldı. Cihaz, Çanakkale’de bazı göz hastalıklarında kullanılan tek cihaz olma özelliğini taşıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Excimer Lazer cihazının tanıtımı için  program düzenlendi. Programa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Turgut, cihazı kullanan teknikerler ve ilgili hastane personeli katıldı.

Açılış ve cihaz tanıtım programda ilk konuşmayı Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Turgut yaptı. Turgut konuşmasında, EX Lazer cihazı ile geçtiğimiz aylarda hastalara hizmet vermeye başladıklarını belirterek, EX Lazer cihazının Çanakkale’de tek olduğunu sadece yakın iller olan Bursa ve İstanbul’da olduğunu söyledi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bu cihaz atıl durumdaydı. Biz bu cihazın eksikliklerini gidererek gerekli bakımlarını yaptıktan sonra çalışır hale getirdik. Vatandaşlarımızın ÇOMÜ Hastanesi’nde böyle bir cihaz olduğunu bilmeleri için bu açılış törenini düzenledik. Bazı göz hastalıklarında vatandaşların tedavi için uzak illerine gitmelerine gerek kalmadı. Fiyat bakımımdan ise başka yerlerdeki fiyatların yarısına ÇOMÜ Hastanesinde tedavi olabilirler” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tedavi biriminin açılış kurdelesi kesilerek katılımcılara cihaz hakkında bilgi verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech