Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

ÇOMÜ Bahar Şenlikleri Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bahar Şenlikleri geleneksel açılış töreni Anafartalar Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, üniversite olarak her şeyi öğrenciler için yaptıklarını söyledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bahar Şenlikleri geleneksel açılış töreni Anafartalar Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Bu yıl birbirinden farklı etkinlikler ve konserlere tanık olacak bahar şenliklerinin geleneksel açılış töreni Anafartalar yerleşkesinde yapıldı.

Açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Etkinliklere katkısı olanlara Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu tarafından teşekkür belgesi verilmesinin ardından Bahar Şenlikleri pastası kesildi.

Güzel bir festival olmasını temenni eden ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, “Bugün resmi Bahar Şenlikleri açılışımızı yapıyoruz. Hazırlık süreci ve organizasyon aşamasında iç ve dış paydaşlarımızın emekleri çok büyük. Bugün itibariyle Anafartalar yerleşkesinde şenlikler başlıyor. Beş gün boyunca sürprizlerimiz olacak. Tüm öğrenci arkadaşlarımızı etkinliklerde aktif olarak yer almalarını diliyorum. Daha önce de söylemiştik, biz bu üniversitede yapılan tüm etkinlikleri ve faaliyetleri öğrencilerimizle yapacağız ve öğrencilerimiz için yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şenliklerin açılış programında başarılı öğrencilere başarı belgesi takdim edilmesinin ardından, yabancı uyruklu bir öğrenci Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi. Öğrencilerin etkinlikleri akşam saatlerine kadar sürdü.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech