Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de “sanat” var

Çanakkale’nin vazgeçilmez noktalarından biri

Çanakkale’nin vazgeçilmez noktalarından biri de sanat atölyeleri. Kimisi sevdiklerine hediyeler almak için bu atölyelere başvururken, kimisi de özgün bir şeylerin arayışı içerisinde. Kentin birçok noktasında denk gelebileceğimiz atölyeler, alternatif seçeneklerle karşımıza çıkıyor.

Çanakkale sokaklarında yürürken, sık sık karşınıza çıkacak olan unsurlardan biri de sanat atölyeleridir. Kentin karmaşasından, yorgunluğundan kaçmak için kaçış noktası olma noktasında, bizlere alternatifler sunan bu atölyeler, hayata kısa bir mola olarak da görülebilir. Kimi atölyeler seramiklerle vatandaşların beğenisini toplarken, kimisi kendine özgü tasarımlarıyla alıcılarını bekliyor. Öte yandan bu atölyelerde seminerler, sergiler de gerçekleştiriliyor.

Tek tipliliğe kısa bir ara

Tek tipli, internet alışverişlerinin içerisinde boğulurken, bu sanat atölyeleri; alıcılarına yaratıcılığın, özgünlüğün harmanlandığı ürünleriyle “merhaba diyor. Kimisi için duvarlarına canlılık katmak için seçenek sunulurken, kimisi için masalarını süsleyecekleri vazolarla karşılarına çıkıyor. Öte yandan vatandaşların, sevdiklerine hediye alma konusunda yardımcı olan bu atölyeler; hediyelik ürünleri ile kişinin kendini özel hissetmesine sebep oluyor, sanırım bunun da sebebi her ürünün kendine özgü olması denilebilir.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech