Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sebze ve meyve çeşidi her geçen gün artıyor

Çanakkale ve çevresinde sezonun

Çanakkale ve çevresinde sezonun sebze ve meyveleri Pazar tezgahlarındaki yerini almaya devam ediyor.Ürün bollaşınca fiyatların da biraz düştüğünü belirten esnaflar satışların arttığını belirtiyor. Bu hafta Salı pazarında ilk defa görülen turfanda üzümün kilosu 150 liraya satıldı.

Yaz aylarına 15 gün kala Çanakkale ve çevresinde yetişen mevsimin sebze ve meyveleri Pazar tezgahlarındaki yerini almaya devam ediyor. Tezgahlar da ürün bolluğu yaşanırken esnaflar satışların normal olduğunu söylüyor. Bu hata Pazar tezgahlarında yeni görülmeye başlayan turfanda üzümün kilosu 150 liraya satışa sunuldu.

Bu hafta kurulan Salı pazarında kalite ve cinsine göre bazı sebze ve meyve fiyatları ortalama şöyleydi, domates 18 ile 40 lira arasında, kuru soğan 15 ile 20 lira arasında, patates 20 ile 25 lira arasında, kapya biber 60, salatalık 20, kabak 30, taze fasulye 70 ile 80 lira arasında, patlıcan 30, ıspanak 25, salatalık 25, muz 50 marul 25 lira, limon kilo 40, karpuz kilo 25, çilek 40, taze sarımsak kilo 150, kavun tane 40, sivri biber 60, çarliston 25, nektarin 50, liradan satıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech