Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Elegansia Güzellik Merkezi hizmete açıldı

Çanakkale Merkez’de açılan Elegansia Güzellik Merkezi, yoğun bir katılım ile açılışını gerçekleştirdi. Çanakkalelilerin, güzellik  noktasında yeni adresi olan Elegansia, açılışa özel kampanyalı fiyatları ile kapılarını açtı.

Elegansia Güzellik Merkezi Kemalpaşa Mahallesi Tarla Sokak’ta hizmete açıldı. Güzellik Uzmanı Büşra Çakar’a ait olan güzellik merkezi, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Açılışta katılımcılar arasında yerini alan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Engin, genç girişimci Büşra Akar’a, yeni işletmesinde bereketli ve hayırlı işler temennisinde bulunurken, tebriklerini iletti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Çalar, basın mensuplarına güzellik salonunu iletti.

Açılışa özel kampanyalar

Kentlilerin hizmet vermeye başlayan Elegansia Güzellik Merkezi’nin açılışının ardından verecekleri oldukları hizmetler, kampanyalara dair açıklamalarda bulunan Güzellik Uzmanı Büşra Çakar; “Burada protez tırnaklar, kalıcı ojeler, medikal cilt bakımları ve en önemlisi epilasyonumuz yapılacak. Öte yandan kalıcı oje de yapacağız. Açılışımıza özel, çok güzel kampanyalar yaptık. Medikal cilt bakımımız şu an 700 TL, kalıcı ojemiz 400 TL, protez tırnağımız 500 TL” dedi.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech