Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

“Bir Annenin Elinden Bir Annenin Kalbine”

12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla İl Özel İdaresi koordinesinde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Bir Annenin Elinden Bir Annenin Kalbine” sloganı ile İskele Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Etkinlikte Kadın Kooperatiflerinin ürettikleri hem sergilendi hem de satışa sunuldu.

Anneler Günü dolayısıyla İl Özel İdaresi koordinesinde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Bir Annenin Elinden Bir Annenin Kalbine” sloganı ile İskele Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Etkinlikte Çanakkale’de faaliyet gösteren Kadın Kooperatiflerinin ürettikleri ürünler vatandaşlar ile buluşturuldu. Etkinlikte ayrıca kadın kooperatifçiliği ve yetkili kurumların verdiği destekler konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, “Anneler Günü dolayısı ile, ‘Bir Annenin Elinden Bir Annenin Kalbine’ etkinliği düzenledik. Bu etkinliğimizi kadın kooperatifleri ile birlikte yapıyoruz. Kadın kooperatiflerimizin daha iyi olması, daha da gelişmesi için, kendi ürettiği ürünler burada tanıtılıyor. Burada hem de kadın kooperatifçiliğinin tanıtımı yapılıyor ve bakanlığımızın ve valiliğimizin verdiği destekler hakkında kadınlarımıza bilgi aktarılıyor” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech