Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

CUMPA’da sebze ve meyve fiyatları

Bu hafta kurulan Cuma pazarı tezgahlarında bolluk yaşanırken, Çanakkale ve çevresinde yetişen bazı ürünlerin fiyatlarının düştüğü gözlendi. Geçtiğimiz hafta kilosu bin 500 liradan satılırken bu Cuma kirazın kilosu 300 liraya kadar düştü.

Bu hafta kurulan Cuma pazarında mevsim ürünleri tezgahlardaki yerini almaya devam ediyor. Çanakkale ve çevresinde yetişen ürünlerin fiyatları biraz düşerken diğer ürünlerin fiyatları normal seyrini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Cuma pazarında turfanda kirazın kilosu bin 500 liraya satılırken bu hafta 300 liraya kadar düştü. Kuru soğanın fiyatı ise her geçen hafta yükselişini sürdürüyor. Kabak, biber, patlıcan ve salatalığın fiyatının da geçtiğimiz aylara göre biraz düştüğü dikkatlerden kaçmadı.

Bu hafta kurulan Cuma pazarında cinsine ve kalitesine göre bazı sebze ve meyve fiyatları şöyle, domates 25 ile 50 lira arasında, patates 33, kuru soğan 34, sivri biber 50, çarliston biber 30, dolmalık biber 5, marul 15, taze soğan 15, kabak 15, salatalık 20 liradan satıldı.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech