Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜBİTAK desteğiyle

Avrupa ve Türkiye işbirliği

Avrupa ve Türkiye işbirliği ile ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu’nda Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevli olan Tarık Yalçınkaya’nın araştırma önerisi, 2214 Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Avrupa ve Türkiye işbirliği ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Tarık Yalçınkaya’nın araştırma önerisi ‘TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’ tarafından yürütülen 2214 Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programınca desteklenmeye değer görüldü.

ÇOMÜ Öğr. Gör. Tarık Yalçınkaya, Shanghai Ranking tarafından hazırlanan ‘Akademik Konuların Küresel Sıralaması’na göre dünyanın turizm alanında en iyi 4’üncü üniversitesi olan Griffith Üniversitesi’nde (Avustralya) çalışmalarına devam ediyor. Avustralyalıların Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenen Anzak Günü anma törenlerine katılımındaki potansiyel engelleri araştıracak olan Yalçınkaya, 25 Nisan 2024 günü Avustralya’nın başkenti Kanberra’daki gerçekleştirilecek. Anzak Günü anma törenlerine katılacak. Sydney’deki Türk Başkonsolosumu Ali Sevim ile bir görüşme gerçekleştiren Yalçınkaya, 26 Nisan 2024 tarihinde ise hem Kanberra’daki Türk Büyükelçisi Ufuk Gezer ile hem de Kanberra’da bulunan Avustralya Savaş Anıtı (Australian War Memorial) Müdürü Matt Anderson ile resmi görüşmeler gerçekleştirecek. Araştırma sonuçlarının törenlerin organizasyon sürecinde yer alan paydaşlara katkı sağlaması bekleniyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech