Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaratıcı Yazarlık Eğitimi düzenlendi

Çanakkale İl Milli Eğitim

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Çanakkale’nin 17 Genç Kalemi” Projesi sebebiyle Yaratıcı Yazarlık Eğitimi düzenlendi.

“Çanakkale’nin 17 Genç Kalemi” adlı proje kapsamında Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cihangül Ateş koordinatörlüğünde ve Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Ögretmeni Kevser Gülistan Çakır eğitmenliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Vilayetler Birliği Başkanlığı Eceabat Gençlik Konukevi’nde Yaratıcı Yazarlık eğitimi gerçekleştirildi. Yaratıcı Yazarlık eğitimine ÇOMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Borlat ve Şair Cenk Kolçak sunumları ile Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Serpil Kalkan yaratıcı drama eğitimi ile katkıda bulundu.

Katılım belgeleri verildi

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Vilayetler Birliği Başkanlığı Eceabat Gençlik Konukevi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından öğrenciler ile bir süre sohbet edip proje hakkında görüşen İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz, sunumları ile eğitime katkı sağlayan ÇOMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Borlat’a plaket, 17 öğrenciye katılım belgesi ve hediye takdim etti.

Teşekkür plaketi takdim edildi

Eceabat İlçe Millî Eğitim Müdürü Rıdvan Alınmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Vilayetler Birliği Başkanlığı Eceabat Gençlik Konukevi’ni ziyaret ederek sunumları ile eğitime katkı sağlayan Şair Cenk Kolçak’a İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür plaketi takdim etti.

Gelibolu Tarihi Alan gezildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cihangül Ateş ve Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kevser Gülistan Çakır tarafından gerçekleştirilen eğitimlerin ardından Ticaret Borsası İlkokulu Sınıf Öğretmeni Murat Şahin Yıldırım rehberliğinde Gelibolu Tarihi Alan gezisi ile proje sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech