Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akıllı binada korsan sandalyeciler

Çanakkale Belediye Meclisi Cumartesi

Çanakkale Belediye Meclisi Cumartesi günü ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. Belediye başkanı Muharrem Erkek, başkanlığındaki meclis toplantısına AK Partili üye Hakan Çetin’in dışında tüm belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye meclis organlarının seçildiği ilk toplantıda salonda “göze batan ilk çöp” olayı da ayan beyan ortaya çıktı. Milyonlar harcanarak yapılan sözde “Akıllı” binanın meclis salonu ihtiyaca cevap vermedi. İlk toplantıda belediye müdürlerinin oturduğu koltuklar yetmeyince dışarıdan kına gecesine getirilir gibi sandalye getirtilerek sorun çözülmeye çalışıldı.

İmardan sorumlu Belediye başkan yardımcısının makam odasına gösterilen özenin yüzde biri gösterilmiş olsaydı bu rezillikler yaşanmamış olurdu. Bilindiği gibi yağmur yağdığında akan sular en üst kattan en alt kata kadar indiği görüldü. Bu arada merkezi ısıtması ve soğutması son teknik yapıldığı iddia edilen meclis salonuna sonradan klima alınıp takılmıştı.

İlki gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında grup başkan vekillerinin üçünün de avukat olması dikkat çekti. CHP adına grup başkan vekili Av. Bülent Şarlan, İyi Parti grup başkan vekili Emirhan Şahbaz ve AK parti gurup başkan vekili Av. Ergin Sezen, partileri adına birer kısa konuşma yaptılar.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech