Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faruk Optik’ten kitap okuyana destek

Faruk Optik 6’ıncı Kütüphane

Faruk Optik 6’ıncı Kütüphane Haftası’nda en çok kitap okuyanları ödüllendiriyor. Gençler kategorisinde en çok kitap okuyan 3 gence gözlük hediye ederken, yetişkinler kategorisindeki ilk 6 kişiye ise yüzde 50 indirim yaptı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal, 60’ıncı Kütüphane Haftası’nda en çok kitap okuyanları ödüllendiren Faruk Optik’e plaket verdi. Müdür Ünal, en çok kitap okuyan 3 kişiye gözlük hediye eden ve 6 kişiye ise yüzde 50 indirim sağlayan esnaf Faruk İnceyaprak’ın bu davranışının diğer esnaflara da örnek olmasını dileyerek, “60’ıncı Kütüphane Haftası’nda esnafımızı Faruk İnceyaprak en çok kitap okuyanları ödüllendirdiğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Faruk Optik en çok kitap okuyan 3 gencimize gözlük hediye etti. 6 kişiye ise gözlük alırken yüzde 50 indirim sağladı. Bundan sonrada bizlere destek olacağını söyledi. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Faruk Optik işletmesinin sahibi Faruk İnceyaprak ise düşüncelerini dile getirirken, “Esnaf olarak eğitime tam destek olmaya devam edeceğiz. En çok kitap okuyarak gözlük hediyesi kazanan 3 gencimizden 1’ine gözlüğünü hediye ettik. Diğer iki gencimizi de hediyesini almak için bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech