Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan yardımcıları değişmeli mi?

31 Mart Pazar günü

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Muharrem Erkek Belediye Başkanı seçildi. Belediye Başkan Yardımcılarının kimler olacağı merak konusu oldu. Çanakkalelilere “Başkan değişti, Başkan Yardımcıları da değişmeli mi?” sorusunu yönelttik. Genel kanaat ise başkanın daha verimli çalışılması için değişim yönünde.

31 Mart yerel seçimlerinde 22 yıl aradan sonra Çanakkale’de parti değişmedi ama belediye başkanı değişti. Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek önümüzdeki günlerde mazbatasını alarak göreve başlayacak. Vatandaşlar arasında ise şimdiden başkan yardımcılarının kim olacağı merak konusu olmaya başladı.

Gündem Gazetesi olarak Çanakkalelilere, “Başkan değişti, Başkan Yardımcıları da değişmeli mi?” sorusunu yönelttik ve çarpıcı cevaplar aldık. Vatandaşların genel kanaati, Başkan seçilen Muharrem Erkeğin değişim rüzgârını arkasına alarak seçildiği ve verimli çalışabilmesi için yardımcılarını kendisinin belirlemesi gerektiği yönünde.

Vatandaşlar Gazetemize, Çanakkale Belediye Başkan yardımcılarının değişip değişmeyeceği yönündeki düşüncelerini şöyle aktardı;

Nevzat Güray, “ Yeni başkan seçildiğine göre başkan yardımcılarını yeni başkan seçer. Normali odur. Bence başkan yardımcıları de değişmeli. Daha uyumlu çalışmak için başkan yardımcıları değişmeli.”

Mehmet Yüksel, “Yeni başkan henüz görevine başlamadı. Durumu bir görmek gerekir. Bakalım kimler başkan yardımcısı olacak. “Eski başkan yardımcıları ile çalışmak zorunda değil. Tabi ki de değişmeli.”

Muzaffer Derya, “Herkes kendi kadrosu ile çalışırsa hem daha iyi olur hem de daha başarılı olurlar. Bence başkan yardımcılarının değişmesi iyi olur.”

Necati Ünsal “Benim kanaatime göre belediye başkanı değiştiği için başkan yardımcıları da değişmeli.”

İskender Kaya, “Eğer belediye başkanı değişmiş ise başkan yardımcıları da kesinlikle değişmeli. Kentin ciddi sorunları var. Kordonda geç saatlere kadar müzik dinliyorlar hem kordonun da araç trafiğine kapanmasını istiyorum.”

Hasan Hüseyin Yılmaz, “Tabii ki de değişmeli. Başkan seçilen kendi arkadaşları ile çalışmalı. Daha verimli çalışmak için uyum sağlayabileceği kişiler ile çalışması gerekiyor.”

Metin Pala

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech