Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Partilerin Küskünlerine Seslendi

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, seçimlere artık saatler kala dikkat çeken açıklamada bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, partilerin küskünlerine seslenerek, “Bana selam vermedin, oğlumu işe almadın diye Pazar günü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atmayın” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Biz iş yapıyoruz, üretiyoruz derken biz meleğiz, hatamız yok demiyoruz. İnsanız. Hatamız olur. Eksiğimiz olur ancak hatamızdan dolayı faturayı kesmek aman ha dikkat edin diyorum. Bana selam vermedin, oğlumu işe almadın diye Pazar günü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atmayın.

Türkler, Çanakkale Gelibolu üzerinden Viyana’ya kadar gitti. Viyana’yı kuşattı ancak Viyana kuşatmasında, Giray Bey Osmanlı çok büyüdü, ona bir ders verelim diyerek haçlıları durdurma imkanı varken onları durdurmadı. Ancak Osmanlı’ya ders vermek isteyen Giray Han, o hatasından dolayı ne Osmanlı kaldı ne Giray Han kaldı.

Şahsi meselelerle, şahsi kavgalarla kamuya, topluma, partiye ceza kesilmez. Yeniden Refahlı arkadaşlar var, bizim kırdığımız, belki üzdüğümüz arkadaşlarımız var. Söylüyorum, Giray Han’ın Osmanlı’ya ders vermesi gibi Türkiye’nin seçimsiz 4 yılını yok edip, tekrar tartışmaların, polemiklerin olduğu bir dönemi lütfen iyi düşünün.

Bizler sandığa giderken, vefa duygusunu bırakamayız. 20 yıldan beri bu ülkeye kim hizmet etti? Bu vefa duygusuyla beraber sandığa gideceğiz. Biz bu milletin, aziz milletin irfan sahibi olduğunu, izan sahibi olduğunu biliyoruz. En doğru kararı vereceğinden de adımız gibi eminiz inşallah.

Biz Ayasofya’yı ibadete adan adamın yanında olmaktan, biz savunma sanayini ayağa kaldıran adamın yanında olmaktan, yeri geldiğinde one minute diyen, dünya beşten büyük diyen adamdan razı olduğumuz için yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech