Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçimden sonra ne olacak?

Son aylarda altındaki yükseliş

Son aylarda altındaki yükseliş sürüyor. Altın piyasasını değerlendiren Onur Çelik, altında seçim gerginliği yaşandığını ve bu yüzden yükseldiğini, dövizin ise baskı altında tutulduğunu belirterek seçimlerden sonra yükselişin devam edeceğini söylüyor.

Son aylarda altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana altın fiyatları hemen hemen yüzde 100’ün üzerinde zamlandı. Altın piyasasını değerlendiren kuyumcu Onur Çelik, bu günlerde altın fiyatları üzerinde seçim gerginliği olduğunu ve fiyatların yükselişini sürdürdüğünü, doların ise baskı altında tutulmaya çalışıldığını belirterek, seçimlerden sonra altın fiyatları ve dövizin yükselişini sürdüreceğini söylüyor

Onur Çelik açıklamalarının devamında, “Şu anda piyasalarda seçim gerginliği var. Buna bağlı olarak altın fiyatları yükselişe geçti. Bu durum sadece Türkiye’de değil dünya piyasaları da çok hareketli. Biz sektör oalrak bu yükselişin seçimlerden sonra da devam edeceğine inanıyoruz. Seçim sonuçları ne olursa olsun altın fiyatları yükselir. Seçim ile ilgili bir gerginlik ve baskılama var. Seçimlerden sonra piyasa rahat kalacaktır ve artış döviz ile birlikte devam edecektir. Özellikle dolar şu anda baskılanıyor. Dolar baskılandığı sürece altında bundan etkileniyor” diye konuştu.

Bu günlerde gram altın 2 bin 300, çeyrek 4 bin 200 ve cumhuriyet altını 16 bin 950 liradan satılıyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech