Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Çanakkale’de dahil 63 ilde operasyon

63 ilde eş zamanlı olarak ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik gün süren operasyon gerçekleştirildi. Çanakkale’de de gerçekleştirilen operasyonların sonucunda 852 silah ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gerçekleşen operasyon ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, “63 ilde Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “MERCEK-14” operasyonlarında; 644 Ruhsatsız Tabanca, 56 Kurusıkıdan Çevrilmiş Tabanca, 12 Uzun Namlulu Tüfek, 140 Ruhsatsız Av Tüfeği olmak üzere toplam: 852 silah ele geçirildi. 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek.

İl Jandarma Komutanlıklarımız ve İl Emniyet Müdürlüklerimiz tarafından son 4 günde İstanbul, Adana, İzmir, Antalya, Ordu, Bursa, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin, Aksaray, Sakarya, Samsun, Denizli, Konya, Manisa, Tekirdağ, Batman, Bingöl, Hatay, Çorum, Kahramanmaraş, Rize, Aydın, Balıkesir, Malatya, Muğla, Eskişehir, Giresun, Mardin, Elazığ, Erzurum, Şırnak, Tunceli, Çanakkale, Kocaeli, Muş, Yalova, Yozgat, Çankırı, Düzce, Kayseri, Adıyaman, Afyonkarahisar, Bartın, Burdur, Edirne, Erzincan, Karabük, Kilis, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Sivas, Tokat, Uşak, Van, Ağrı, Amasya, Bitlis, Nevşehir ve Trabzon’da evlerde, iş yerlerinde, halka açık alanlarda ve yol aramalarında ruhsatsız 852 silah yakalandı” ifadeleri yer aldı.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech