Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keşanlılar ile konuştu

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Keşan’da vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte vatandaşlara hitap eden Turan, vatandaşlardan yükselen “Bülent Başkan bize Reis’i ara” sloganlarına kayıtsız kalmadı.

Sahnede bir anda cep telefonunu çıkaran İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı.

Telefondan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Keşanlılara seslenerek, “İstanbul’dan en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Mübarek Ramazanda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa kardeşime bu dönemde de belediye başkanlığını kazandırmak suretiyle Keşan’ı emin ellere teslim etmiş olacaksınız. İstanbul’da CHP bize 5 yıl kaybettirdi.

Keşan’ı sizler Mustafa Bey’e teslim etmek suretiyle Keşan emin ellerde oldu. Bu dönemde inşallah Edirne’de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan Edirne el ele verecek ve Edirne’yi çok farklı yere taşıyacaksınız. Bir haftamız var durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech