Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Sibergöz-26 sonrası 75 şüpheli yakalandı

21 ilde eş zamanlı olarak Bilişim Sistemlerini Kullanarak Nitelikli Hırsızlık, Nitelikli Dolandırıcılık ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği suçlarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan bilgilendirmede, “21 ilde Bilişim Sistemlerini Kullanarak Nitelikli Hırsızlık, Nitelikli Dolandırıcılık ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği suçlarına yönelik eş zamanlı olarak Jandarma tarafından düzenlenen “SİBERGÖZ-26” operasyonlarında 75 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da sanal devriyelerimiz suç ve suçlularla mücadele etmek için 7 gün 24 saat görevlerinin başında.

Başsavcılıklarımız ve Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul, Kayseri, Tekirdağ, Giresun, Bursa, Gaziantep, Adıyaman, Samsun, Muğla, Ankara, Mersin, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, İzmir, Hatay, Denizli, Antalya, Bolu, Kahramanmaraş ve Batman İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonlarda;

Çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği, 41 adet telefon, 6 adet bilgisayar, SIM kart, taşınabilir bellek ve banka/kredi kartına el konuldu” ifadeleri yer aldı.

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech