Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkülerle Tarım Nağmelerle Kadın”

8 Mart Dünya Kadınlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi destekleriyle “Türkülerle Tarım, Nağmelerle Kadın” temalı müzik dinletisi ve folklor gösterisi gerçekleştirildi.

İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Protokol üyeleri, Çanakkale Tarım ve Orman Şube/İlçe Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları, Muhtarlar, Birlik, Kooperatif Başkanları, Teknik Personel ve çok sayıda kadın üretici katıldı.

“Türkülerle Tarım, Nağmelerle Kadın” temalı müzik dinletisi programı öncesinde Vali İlhami Aktaş, Tarım, Orman ve İnsan fotoğraf yarışmasında dereceye giren “Kadın ve Tarım” temalı eserlerden oluşan fotoğraf sergisini gezerek İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan’dan eserler hakkında bilgi aldı.

Ardından Vali İlhami Aktaş, Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri başta olmak üzere, Birlikler, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri, dernekler, kadın çiftçiler, ilçelerin coğrafi işaretli ürünlerinden oluşan tanıtım ve satış stantlarının ziyaret etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech