Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğlencede çığır açıyoruz” 

Revolution Organizasyon, Açık Mikrofon

Revolution Organizasyon, Açık Mikrofon ve Quiz Night programlarıyla Çanakkale eğlencesini kasıp kavurmaya devam ediyor. Çarşamba günü (Yarın) düzenlenecek Yılbaşı Özel programı ile Çanakkale eğlencesine yeni bir soluk getireceklerini ifade eden programların sunucusu Onur Ekin Tural, tüm vatandaşları programı izlemeye davet ediyor. 

Revolution Organizasyon’un Çanakkale eğlencesine kattığı yeniliklerle, Çanakkalelilere nefes oluyor. Günün yoğun iş temposunu aileleri ile birlikte vakit geçirerek atmak isteyen Çanakkaleli vatandaşlar, kentteki eğlence mekanlarını tercih ediyorlar. Son dönemde Revolution Organizasyon tarafından düzenlenen Açık Mikrofon ve Quiz Night programları, Çanakkaleliler için bir fırsat oluyor. Günün stresi ve yorgunluğunu atmak isteyen vatandaşlar, Açık Mikrofon ve Quiz Night programlarında eğlencenin dibine vuruyorlar. Kentte yaptığı programlarla vatandaşlara nefes olan Revolution Organizasyon, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.  

“Uyarıyoruz! Böyle bir eğlence görmediniz” 

Revolution Organizasyonu, 2023 yılında ‘baybay’, 2024 yılına ‘Hoş Geldin’ demek için yarın Yılbaşı Özel programı düzenleyecek. Çanakkalelilerin severek takip ettiği Revolution Organizasyon, (Çarşamba) yarın akşam düzenleyeceği programlarla, Çanakkale eğlencesine renk katacak, Revolution Organizasyon Açık Mikrofon ve Quiz Night programları sunucusu Onur Ekin Tural, Yılbaşı Özel programı çağrısında; “Kentlilerimizi mutlaka programlarımıza bekliyoruz. Çarşamba günü (Yarın) Çanakkale eğlencesinde çığır açacağız. Çanakkale’de şimdiye kadar görülmemiş bir program yapmaya hazırlanıyoruz. Vatandaşlarımızı mutlaka programımıza bekliyoruz. Evet, iddialıyız. Vatandaşlarımızı uyarıyoruz, böyle bir eğlence görmediniz” dedi. Program Çarşamba (Yarın) Lodos Bar’da yapılacak. 21:00 saatinde başlayacak olan program, kapılarını 20:00 saatinde açacak. Ayrıca Onur Ekin Tural, Çanakkalelilerin programlara dahil olabilmek için Revolution sosyal medya hesaplarından programın detaylarını öğrenebileceklerini ifade etti.  

Baykal Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech