Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale için yeni bir ilk

Vali İlhami Aktaş, 2003 yılından bu yana yürütülen  “Antep Fıstığı Aşılama Projesi” kapsamında, Ahmetçe, Sazlı, İlyasfakı, Kuruoba, Büyükhusun, Şapköy, Erecek ve Küçükçetmi köylerinde, 4.650 dekar alanda üretilen 585 ton ürünün, işlenmesi ve paketlenmesine hizmet verecek Ayvacık ilçesi Şapköy Köyünde Ayvacık Kaymakamlığı ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı iş birliğince kurulan Çanakkale’nin ilk Antepfıstığı İşleme ve Paketleme Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali İlhami Aktaş, 2003

İlk olarak S.S Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret eden  Vali İlhami Aktaş, Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nurşen Kaptan ve üyeleriyle bir araya geldi.

Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nurşen Kaptan ve üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kooperatifin üretim ve faaliyetleri hakkında kooperatif Başkan Nurşen Kaptan’tan bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı ve üyeleri gösterdiği yakın ilgi, destek ve ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini sunarak, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ayvacık Şapköy Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş Çanakkale bölgesinde kurulan ilk Antepfıstığı İşleme ve Paketleme Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Antepfıstığı İşleme ve Paketleme Tesisi gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş’a tesis hakkında Şapköy Muhtarı Nevzat Kaptan tarafından bilgi verildi.

Antepfıstığı İşleme ve Paketleme Tesisinin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, üreticilerimiz, antepfıstığı işleme ve paketleme tesisi ile ürünlerini işleyerek daha yüksek fiyata satma fırsatı bulacaklarını ifade ederek, Çanakkale’mize hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech