Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş kütüphaneden şikayetçi

Çanakkale’de öğrenciler sıklıkla İl

Çanakkale’de öğrenciler sıklıkla İl Halk Kütüphanesini ve ÇOMÜ’nün kütüphanesini kullanıyorlar. Özellikle sabahtan, akşama kadar sınav haftalarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri kütüphanelerde çalışmada bulunuyorlar. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi içerisinde bulunan kütüphane, gerek fiziki imkanları gerekse kaynak bakımından takdir görüyor.

Öte yandan Çanakkale Merkez’de, eski Arkeoloji Müzesi’nin olduğu binada hizmet veren İl Halk Kütüphanesi ile ilgili gazetemize çok sayıda şikayet aktarıldı.

Sabahtan akşama kadar, İl Halk Kütüphanesi’ni kullanan vatandaşlar, bilhassa öğrenciler kütüphanedeki bilgisayarların bozuk olduğunu ve kütüphane içerisinin aydınlatılmadığını aktardılar. Kütüphane bahçesinin ise bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, kütüphane içerisindeki alt katın ise uzun bir süredir tadilatta olduğu için kullanılmadığını belirttiler.

Vatandaşlar kütüphanede ilgililerin daha hassas bir şekilde özen göstermeleri gerektiğini aktardılar.

Şikayetler ile ilgili bilgi verildi

İl Halk Kütüphanesi’ne şikayetleri aktarmak üzere ulaştık ve öğrenildiğine göre, kütüphanede 5 temizlik görevlisinin çalıştığı, yere düşen yaprakların dahi temizlendiği, tüm ışıklandırmaların çalıştığı, 4 bilgisayarın olduğu, 2 bilgisayarın farklı şekilde açıldığı ve yetkililere açılmadan bildirilmesi gerektiği belirtildi.

Tunahan Ünsal 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech