Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vurdumduymaz müdürler

Meteoroloji yetkililerinden son bir

Meteoroloji yetkililerinden son bir haftadır “Kuvvetli sağanak yağış ve şiddeti artarak devam edecek fırtına geliyor” diye uyarı üstüne uyarı geldi. Yurttaşlar, kendi çapında önlemlerini alırken, yetkililerin tam önlem almadığı yurttaşlar ve sürücüler mahsur kalınca ortaya çıktı.

Yetkililer sadece uyarıları kendi WhatsApp guruplarından paylaşmakla yerine getirmiş oluyor. Çanakkale’de Pazartesi sabahı başlayan şiddetli yağış, çok sayıda yolu sular altında bıraktı. Deyim yerindeyse duvar uzunluğu kilometrelerce devam eden AVM önü ve çevresi havuza dönüştü.

Güzelyalı ve İzmir girişinden Çanakkale’ye gelişe yasak bandı çekmekle yetinen Belediye altyapı sorumluları görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Belediye başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın tüm iyi niyetli tavırlarına karşın heyecanı bitmiş, hizmet anlayışının ne olduğunu unutmuş daire müdürleri ve sorumlular, başkanı da zor durumda bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye gündemini belirleyen Çanakkale’deki öğrenci yürüyüşünde, Emniyet Müdürü başta olmak üzere tüm yetkililer, eleştirilere göğüslerini siper ederek, sorunların çözümü için çalışırken, Belediye Ulaşım Müdürü’nden otobüs istenmişti.

Olay yerinde bulunan CHP İl Başkanı güç bela Ulaştırma Müdürlüğü yetkilisi Hayati Gürses’e ulaşarak, meydana araç gönderilmesini rica etti. Sorumlu Ulaşım Müdürü CHP İl Başkanı’na yanıt olarak “Nasıl geldilerse öyle geri yurtlarına dönsün” yanıtını vererek, sorumlu aynı zamanda da sorunlu olduğunu göstermiş oldu.

Bu sabah Çanakkale’yi etkisi altına alan sağanak yağışta yine benzer düşünen belediye yetkilileri olduğu ortaya çıktı.

Sadece ana arterlere girişi engelleyen bantlar çekerek sorunu çözmüş oldu. AVM önünde birçok araç uzun süre mahsur kalırken, birçok araç da hasar görmüş oldu. Yurttaşlar, belediyedeki bazı müdür ve yetkililerin bu sorumsuzluğunun bedelini çalışan mesai arkadaşlarının olumsuz ödediğini dile getirdi.

Her yağış sonunda hayatı olumsuz etkileyen bu olaylar bizlere gösteriyor ki ya imar durumunda bir eksiklik ve sıkıntı var ya da altyapı hizmetleri aksıyor.

Belediye ile ilgili kim bir cümle kursa mutlaka içerisinde ulaşım, çöp ve otopark kelimeleri geçiyor.

Umarız kısa sürede bu yetkililer eleştirilere kulak veririz de istifalarını yetkililere vererek iş yapacakların önünü açarlar.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech