Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu şehir çok daha fazlasını hak ediyor”

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇTSO Komite Toplantısı’na katılarak, konuşmada bulundu. Üniversitenin her türlü imkanının olduğu belirten ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu, “Lütfen kentinizin Üniversitesiyle çalışım, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne inanın güvenin, destek verin, yön verin” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, yapmış olduğu konuşmada, “Sektörlerimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak için işbaşı eğitimlerine ağırlık vereceğiz.

Sektörlerimizle Ar-Ge ortak çalışmaları yaparak özellikle dış kaynaklı projelere yöneleceğiz.

Nitelikli ve akredite laboratuvarlarla sektörlerin ihtiyaç duyduğu tüm analizleri yerinde, hızlı, etkin ve ekonomik şekilde gerçekleştirme kabiliyetine ve yetkinliğine sahiptir. Bu noktada kuruluşlarınızın, şirketlerinizin ve sektörlerinizin farklı kentlerdeki analiz laboratuvarlarında yaptırmakta olduğunuz tüm analizlere ve aldığınız danışmanlık hizmetlerine talibiz. Bu bizlerin vizyon ve misyonunun gereğidir. Lütfen kentinizin Üniversitesiyle çalışım, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne inanın güvenin, destek verin, yön verin. Artık biz varız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kazansın, Çanakkaleli kazansın ve sonuçta Çanakkale kazansın. Bu şehir çok daha fazlasını hak ediyor.

Firmalarımızın istek, gereksinim, beklenti ve önerileri doğrultusunda belirli alanlarda üniversiteden akademisyenlerle eşleştirmeler yaparak birlikte çalışma ortamı oluşturmaktayız.

Kıymetli sanayi kuruluşları, Üniversite-sanayi işbirliğinin, bölgemizin ve ülkemizin geleceği için büyük önem arz ettiğini düşünüyoruz. Bu işbirliğinin güçlendirilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Üniversitemiz, sizlerle birlikte çalışmak için her zaman hazırdır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, bölgenin ve ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak bir üniversite olmak için çalışmalarını sürdürecektir. Bu yolda sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech