Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anlam arayışı

Kalbimizdeki nuru uyandırma zamanı

Kalbimizdeki nuru uyandırma zamanı

Tüm bildikleriniz bir gün evren enerjisiyle yeniden bir olacak. O zamana kadar aldığınız her deneyim aslında zaten olmak üzere sizi bekliyor. Gerçekleşecek deneyim zamanını beklerken siz ne yapacaksınız bu çok önemli. Seçimlerinizle bu hayatı onurlandıracak mısınız yoksa savrulup bu deneyimi anlayamadan yeniden doğuşa doğru yol mu alacaksınız?

Üst benliğinizdeki bilgiler, bilinçaltınızdaki kodlar ile harmanlanmış bir enerji bütünüsünüz. Bilinçaltında gerçekleşenler bu döngünün bize hatırlattığı anlardır. Bunu bu bedende ve zihinde hatırlayarak iyileştirirsek daha büyük bir bütüne katkı olabiliriz. Hayat dediğimiz bir geçiş. Bu geçişteki bilgiler kaybolmadığından, daha önce yaşanan döngülerden bilgileri yeniden hatırlamak mümkün. İşte bunu sağlayana da aura bedenimiz diyebiliriz. Doğru frekansta her geçen gün netleşen ve şeffaflaşan bir titreşime ulaşırsak yaşadığımız diğer döngülerdeki bilgilerin, yolunuzu aydınlatmasını kalbinizde bir nur gibi hissedebilirsiniz.

Kendi amacımı arıyorum ya da ben ne yapmak için geldim dünyaya diye sorgulayanlar çoğaldı. İnsanlar aslında bu dünyaya burada gerçekleşenler için gelmediğini, bu geçişin bir anlamı olduğunu fark etmeye başladı. Dünyevi konularda yaşanan doyumsuzluk bizi hep daha fazlasına götürürken, manevi anlamda olanın anlam arayışına götürdüğü de çok görünür artık. Bir tek bu arayışta kaybolmanın da mümkün olduğunu unutmamamız gerekir. Rehber her zaman kalbimiz. Dengede ve ayakları yere basan bir deneyim yaşamamız gerektiğini unutmayalım. Zaten bu dünya gerekmeseydi neden deneyim yüklemek için buraya geldik. Enerji olarak kalır, bir bütün etrafında dönmeye devam ederdik. Yükselişin anahtarı elimizde. Yaradan enerjisine teslimiyet mutluluk verici biliyorum. Sadece bu enerjiye odaklanıp kendi içinizdeki yine bu enerji bütününden gelen içsel bütünü yani içinizdeki anlamı şefkatle kucaklamaz ve yaradan enerjisi ile birleştirmezsek de eksik kalır. Anlam arıyorsak kendimize bakmalıyız. Nelerle donatıldık. Hayat amacımızı ve yürümemiz gereken yolları kendi içimizde bulacağız. Unutmayalım ki ana amacımız her zaman önce kendimizi anlamak olacak.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech