Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Varlığın Şükür Duası

Huzurlu olma halini arayışım,

Huzurlu olma halini arayışım, çoğu zaman frekansların etkisine götürdü beni. Titreşimler evrenin en derin noktalarına doğru yayılıyor gibi hissettiriyor bana. Arayışım bilimsel olana doğru değil. Aslında daha çok ruhu besleyecek olana doğru.

Yine de bu noktada “Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir” diyen Albert Einstein ‘ı  ,‘’ Eğer evrenin gizemini anlamak istiyorsanız enerji, frekans ve titreşim yasalarıyla düşünün’’ ve hatta ‘’Evrende her şey kendi frekansında titreşir ve birbirlerini harmonik olarak etkilerler’’ diyen Nikola Tesla’yı anmadan geçemeyeceğim.

Tüm öğretiler, dengeyi ararken sesi ve değişik frekansları kullanmış. Bedenin ve ruhun frekanslarla tedavisi aslen çok da bilinen bir konu. İnsan kendi doğasına uyumlu frekansları kullanarak sistemi dengelemeyi başarmış.

Hepimiz değişik öğretilere ve inanışlara göre büyütüldük. Ben ailemin inanışlarıyla atalarıma ait birçok öğreti aldım. Duaların, ana dilim olmayan bir dilde okunması bir ezber gibiydi. O zamanlar dua etmeye bir korunma olarak bakıyordum. İnançların bilinmeyen karanlık yönlerinden korkmak çocukluğun verdiği bir histi. Bu dünyaya ait olmayan varlıklardan nasıl korunacağımı öğrendim. Şimdi dua etmenin muhteşem bir şifa frekansı olduğunu düşünüyorum. Yaradan ile konuşmanın, seçimlerini yaşamak için nasıl adımlar atacağımı anlatmanın, yolumu aydınlatmanın en kolay yolunu bulmuş gibi hissediyorum.

Ben her gün değişen dualara sahibim. Her gün başka bir şükürle güne başlıyorum.

Bugüne;

‘’Her yaşadığım konunun gerçek yanlarını bana gösterdiği için gözlerime, duyduklarımı kişisel algılamamı engelleyip gelen sesleri ileten kulaklarıma, bir canlıya dokunduğumda bana onu kalp atışlarını hissettirdi için ellerime, dünyanın en leziz tatlarını almamı sağlayan dilime, ağzımdan çıkan sözlerin kimsenin canını yakmadan saygıyla en doğru frekansla söyleyebilmemi sağlayan ses tellerime vee bunların hepsini yönetebilen aklıma ve kalbime teşekkür ederek başladım.’’

Her gün sizde kendinize ait varlığınıza teşekkür duanızı geliştirebilirsiniz. Bu inanılmaz bir denge sağlıyor. Bunun, aldığınız her nefeste yanı başınızda olan gücünü hissedince, Vazgeçemeyeceksiniz…

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech