Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burçların Otomobil Seçimleri!

Bu hafta stres, kızgınlık,

Bu hafta stres, kızgınlık, anarşi, kavga, sataşma yok. Hayal var merak var.

TERAZİ
Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer otomobillere bakarlar. Otomobil kullanmak onlar için kesinlikle zevkli bir iş değildir.
OTOMOBİLİ: 
İç ve dış dizayn önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önemli değildir. Bir Terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.
AKREP
Çok kıskanç olmasıyla tanınan Akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karaktere sahiptir. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar.
OTOMOBİLİ: En son model, hızlı ve performanslı otomobillerden hoşlanırlar. Motor, onlar için yakından ilgilendikleri ve bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Eğer Akrep burcu bir arkadaşınız varsa sakın otomobilini eleştirmeyin.
YAY
Özgürlüğüne düşkün olan Yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
OTOMOBİLİ: 
Konforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır. Sahip oldukları otomobilin herkeste bulunmasını istemezler. Üstü açık ya da en azından sunroof’lu bir otomobil tercih ederler.
OĞLAK
Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine, hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
OTOMOBİLİ: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servis hizmetlerine de büyük önem verir.
KOVA
Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Trafikteki sürücüleri küçümser.
OTOMOBİLİ: 
Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Otomobilde aradığı özellikler arasında ilginç tasarım, güçlü motor ilk sıralarda yer alır.
BALIK
Hayalci ve romantik Balık trafikte kurallara bağlıdır. Dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
OTOMOBİLİ:
 Canlı renkleri severler. Kullanılmış otomobil almaktan çekinmezler. Sık otomobil değiştirirler. Seyahati sevdikleri için rahatlık ön plandadır.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech