Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burçların Otomobil Seçimleri!

Bu hafta stres, kızgınlık,

Bu hafta stres, kızgınlık, anarşi, kavga, sataşma yok. Hayal var merak var.

KOÇ
Trafikte bir başka sürücünün onu geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı otomobil kullanmayı sever. Refleksleri çok iyidir. Koç burcu insanını araba kullanırken rahatsız etmeyin, içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz.
OTOMOBİLİ: Rüyalarını kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.
BOÄžA
Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. Ama trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar.
OTOMOBİLİ: Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. Rahat otomobilleri tercih ederler. Otomobilde aradıkları renk gri ve kırmızıdır.
Ä°KÄ°ZLER
İkizler burcu insanı hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarır. Maceradan hoşlanır ve çok meraklıdır. Trafikte sinirli ve sabırsızdır.
OTOMOBİLİ: Değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlıdır. Seçtiği otomobil mutlaka modern ve moda olan bir otomobil olmalıdır.
YENGEÇ
Yengeçler ölçülü ve dikkatlidir. Direksiyon başında da titizdirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
OTOMOBİLİ: Onlar için otomobilin görünüşünden çok özellikleri önemlidir. Genelde aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri severler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
ASLAN
Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
OTOMOBİLİ: Soğukkanlı olan Aslan burcu insanı kendine güven veren, güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.
BAÅžAK
Hayatının bir parçası olan titizliği araba kullanırken de gösterir. Kurallar konusunda özenlidir. Ancak sabahları sinirli olur ve otomobil kullandığında etrafa öfke saçabilir.
OTOMOBİLİ: 
Detaylara önem verir, otomobilinde de konfor ister. Sağlam, geniş ve ekonomik bir otomobil tam onlara göredir.

…

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech