Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zero Motosiklet

Sana yakışır alentrikli bir

Sana yakışır alentrikli bir yaratık…

Zero Motorcycles, şimdiye kadarki en iddialı ve agresif bir arazi canavarı olan yeni elektrikli motosikletinin tanıtımını yaptı. Zero DSR/X isimi verilen bu motosiklet, kanyon yollarının yanı sıra arazi yollarını da sessizce fethedebilecek, son derece etkili, çok amaçlı bir macera motosikleti olarak tanımlanıyor. Tamamen elektrikli bu macera motosikleti, 100 beygir güç ve 225 Nm’lik etkileyici bir tork sağlayarak, dik tepelere tırmanmak veya 180 km/s’lik bir maksimum hıza ulaşmak için yeterli güç sağlar. 17.3 kWh kapasiteli bataryası (20,9 kWh’ye yükseltebilirsiniz) sayesinde, ortalamada 216 km, otoyolda 172 km ve şehir içinde 290 km belirtilen menzile sahip. Zero DSR/X bu kadar etkileyici gücünün yanında en son teknoloji çekiş sistemi ve denge sağlamak için tasarlanmış gelişmiş denge kontrolleri de barındırıyor.

 

 

 

 

 

Gülmece

Temel, Amerika’da otobüs şoförüdür. Bir gün otobüste siyah-beyaz tartışması baş gösterir ve bizim Temel’€™in sinirleri tepesine vurur. İki el havaya ateş eden Temel:
– “Bundan sonra siyah beyaz yok, hepiniz yeşilsiniz” diye bağırınca otobüs eski sükunetine geri döner. Daha sonra dikiz aynasından  yolcuları izleyen Temel ani bir frenle durdurur otobüsü ve ekler:
– “Şimdi koyu yeşiller arkaya, açık yeşiller öne otursun”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech