Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Hayat Boyu Öğrenme Haftası başladı

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri başladı.

‘’ Yaşamın Her Anı Öğrenme Zamanı ‘’ temalı etkinliğe Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Naim Makas,  Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Ercan Oran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz,  Dul ve Yetimler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Muharrem Şahin,  STK  temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan program vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın konuşmasının ardından,  Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş ile protokol üyeleri tarafından kursiyerlerin hazırlamış olduğu el sanatları, giyim, seramik, cam gibi el emeği olan ürünlerin sergilendiği sergi açılışını gezdi.

Vali İlhami Aktaş, el emeği olan bu eserlerin gelecek nesillere de aktarılması gerektiğini ifade ederken kursiyerleri emeklerinden dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Etkinlik kapsamında aynı zamanda yurttaşları bilinçlendirmek amacıyla İlk Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, Genç Kızılay Çanakkale Şubesi,

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü,  Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tacettin Aslan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından açılan stantları da gezen Vali Aktaş, yetkililerden bilgi aldı.

Özlem Kavuklu

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech