Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den Ertelenen Zam Eylemi

CHP kadın kolları öncülüğünde

CHP kadın kolları öncülüğünde gerçekleşmesi beklenen zam eylemi gelen acı haberlerden dolayı ertelendi. Davul ve zurna ile olması beklenene eylem, Pençe Kilit Operasyonunda 5 askerimizin şehit olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

CHP Kadın kolları başkanı Sibel Erol konuşmasının sonunda eylemin ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti. Alana ellerinde pankartlara gelen halk zamlara karşı tepkisini gösterdi. Yoğun bir katılım gösterilen eyleme Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İlçe Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

Sibel Erol yaptığı konuşmada, “ Söylemek istediğim aslında hepimizin gönlünden geçen, aklından geçen, hepimizin her gün düşündüğü, her markete gittiğimizde, her pazara gittiğimizde, her elektrik faturasında, her doğalgaz faturasında, içimizden geçen şeylerdir. Yapmak istediğimiz bugün şu meydanda hep beraber oynamaktı. Oynatmaya az kaldı demiştik, davul ve zurnamızla burada olacaktık. Üzülerek söylüyorum dün gece içimizi yakan, 5 askerimizin şehit olduğu haberini aldık. Bu haberden sonra davulla, zurnayla sahaya çıkmak istemedik. İçimizden geçenleri hepiniz biliyorsunuz. Ölen gencecik çocuklarımıza saygı için bu eylemi ileri ki bir tarihte yapacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech