Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Disk Emekli Sen’de İrfan Kütüklü dönemi

Disk Emekli Sen Çanakkale Şubesi 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı Ercan Adsız Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Şube Başkanı İrfan Kütüklü seçildi.

Toplantı öncesi üye ve temsilciler DİSK’in kurucusu Kemal Türkler’i de anmayı unutmadı. Disk Emekli Sen Çanakkale Şube Başkanı İrfan Kütüklü’nün yaptığı konuşmayla açılan Genel kurul toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Gerçekleşen genel kurula CHP İl Başkanvekili Orhan Orhan ve Merkez İlçe Başkanı Başkanı Süleyman Erte de katıldı.

Toplantıda söz alan çok sayıda temsilci ve üyeler ülke gündemine ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı. Görüş ve önerilerin ardından Disk Emekli Sen Çanakkale Şube Başkanı İrfan Kütüklü seçildi. Söz hakkı alan Kütüklü ” Mücadelemiz dün nasıl sürdüyse bugün ve yarın da sürecek, şu an bu ülkede ağır faşizm saldırıları vardır ama bilsinler ki yılmayacağız ” dedi.

Genel kurulda konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, “4.253 TL asgari ücreti işçiye hak gören bu iktidar, emeklilere halbuki en az asgari ücret vermek zorundadır. Hak dediğimiz şey verilmez alınır” ifadelerini kullandı.

Özlem Kavuklu

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech