Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engelleri Beraber Aşalım” Projesi’ne Çanakkale’den 3 öğrenci katıldı

Farklı illerden özel eğitim

Farklı illerden özel eğitim öğrencilerini bir araya getiren bu projenin “Engelleri Beraber Aşalım” Projesi’nde Çanakkaleli öğretmen Hande Günden ve Geyikli Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfından 3 öğrenci katıldı. Projede doğa incelemesi ve seramik çalışması öğrencilerin doğa ve çevre bilincinin gelişmesi hedeflendi.

3 ay süren projede öğretmen yetiştirme faaliyetleri yapılarak, özgün düşünme becerisi geliştiren sanatsal etkinlikler gerçekleştirilip ve bu etkinleri yayınlamak ya da çeşitlendirmek için pek çok web2 platformu kullanıldı. Projeye 34 öğrenci 8 öğrenci katıldı.  Projeye katılan öğretmenler; Geyikli Ortaokulu-Özel Eğitim Sınıfı Hande Günden, Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfından Asım Deniz Özdemir, Fethiye Özel Eğitim Uygulama Okulu Emrah Büyükçepel, Fethiye Özel Eğitim Uygulama Okulu Şenay Tekin, Fethiye Özel Eğitim Uygulama Okulu Hatice Korucu,

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Tuğba Öge, Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Begüm Açık, Özel Eğitim Uygulama Okulu Gülşah Yavuz oldu.

Nedim Bayhan

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech