Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Eğitim

“Kitabı kapağına göre yargılama”

Çanakkale Gölge Kitabevinin düzenlemiş olduğu “Kitaplarla Kör Randevu Etkinliği” kentlilerde güzel yankılar uyandırdı. Bu etkinlikte okuyucular pakete sarılı kitapların ne olduğunu bilmeden şans eseri kitaplar alıyorlar.

Tarla Sokak da bulunan Gölge Kitabevi, alışagelmemiş bir etkinlik düzenleyerek okuyucularına adeta sürpriz niyetinde bir okuma randevusu sağlıyor. Kitabevi sahibi Duygu Dündar;” Okuyucular kitaplarını hazırladığımız paketlerin içinde alıyorlar, kitap kapağına da kitap arkasını da görmüyorlar. Yalnız kapak kitabımızı ne olduğu ile ilgili kapağı sol alt köşesindeki kutucukta ufak ipuçları var bu şekilde alıyorlar, ister hediye edebilirler ister kendilerine bir hediye alabilirler. Kitabı ne olduğunu bilmeden görmeden satın alıyorlar. Etkinliğimizin ismini  kitaplarla kör randevu’ olarak belirledik” diyerek etkinliği açıkladı.

Bu sürpriz kitapların bulunduğu rafta ki tüm kitaplar 25 TL olarak belirlendi. Ne okuyacağına karar veremeyen kitapseverler uzun uzun düşünmelerine gerek kalmadan, bütçelerini zorlamayan, en uygun fiyatlı ve okuyanların çok beğendiği kitaplarla buluşma imkanı buluyor.

Özlem Kavuklu

DİĞER VİDEOLAR

    Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech