Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükler, çocukların neşesine ortak oldu

Geyikli’nin çocukları hafta sonu

Geyikli’nin çocukları hafta sonu Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali’nde eğlenceye doydu. Geyikli Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen festivalde, çeşitli oyunlar ve gösteriler ile kahkahalar yükseldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Geyikli Belediyesi’nin katkılarıyla Ezine ilçesi Geyikli beldesinde gerçekleşen Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali’ne küçükler kadar büyükler de ilgi gösterdi. Festivalde protokolden isimler de yer aldı. Vali İlhami Aktaş başta olmak üzere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu katıldı.

Sahneye çıkan sanatçılar eşliğinde oyunlar oynayan çocukların mutluluğuna katılan konuklar, onlarla beraber güldü, heyecanlarına ortak oldu.

Vali İlhami Aktaş, geleceğin teminatı çocukların gülüp eğlendiğini görmenin memnuniyet ve mutluluk verdiğini belirterek, festivalin hayata geçmesinde katkısı bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu da festivalin ardından teşekkürlerini sunarak, festivalin coşkulu şekilde gerçekleştiğini söyledi.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech