Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş muhtarlarla buluştu

Vali İlhami Aktaş, 19

Vali İlhami Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Deniz Polis Evi’nde düzenlenen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Yarbay Ercan Oran, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Dua edilmesinin ardından başlayan programda Vali İlhami Aktaş ve Musaköy Muhtarı Salih ŞAHİN tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yapıldı.

“19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum”

Devletimizin ve Milletimizin bütünleşmesinin temel taşlarından birinin muhtarlık kurumu olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Çanakkale’nin gelişimi ve kamu hizmetinin halkımıza etkin bir şekilde ulaştırılması için kurumlarımızla iş birliği yapan muhtarlarımız demokrasinin işleyişi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle görevini yaparak vatanına, milletine en güzel şekilde hizmet eden bütün muhtarlarımıza onurlu görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Aktaş, muhtarlarla yakından ilgilenerek muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech