Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Tüketici pahalı üretici normal dedi

Çanakkale Belediyesi’nin son dönem projelerinden olan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Harmanlık Üretici ve Kooperatifler Pazarı’ndaki ürünlerin fiyatlarına tüketici pahalı üretici normal dedi.

Pazarda aracı olmadığını vurgulayan tüketici Ali Osman Tatu fiyatların daha uygun olmasının pazarı daha cazip kılacağını belirtirken üretici Yasemin Uzun pazarda satılan ürünlerin organik olduğunu ve organik pazara oranla fiyatların normal olduğunu ifade etti.

“Toptancıyı aradan çıkardıysak halk burada cazip bir fiyat bekliyor”

Tüketici Ali Osman Tatu; “İki haftadan beri geliyorum mallar taze. Fakat Cuma Pazarı yahut diğer pazarlarla arada pek bir fiyat farkı yok. Madem ki burayı üreticiden halka diyerek açtık. Toptancıyı aradan çıkardıysak halk burada cazip bir fiyat bekliyor. Fiyatlarda hiçbir değişiklik yok. Halka bir etkisi yok. Sadece ürünü taze alma imkanı sunuyor. Toptancının almış olduğu fiyat farkını yarı yarıya da olsa halka yansıtsalar pazar daha fazla ilgi görür.” dedi.

Yasemin’den Köy Ürünleri ismini verdiği satış reyonu hakkında bilgi veren üretici Yasemin Uzun ise;  “Öncelikle Belediye Başkanımıza ve Kooperatif Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok memnunum çünkü direk üreticiden halka hizmet ediyoruz. Bu anlamda halkımızdan da güzel dönüş alıyoruz, talep anlamında da her şey yolunda bizim için ve her geçen gün daha iyi olacağını düşünüyorum.

“Organik pazara baktığımızda uygun fiyatlı”

Bu ürünler organik, kendi ürünlerim adına organik pazara baktığımızda uygun fiyatlı diyebilirim. Ürünlerin içerisinde asla koruyucu katkı, renklendirici yok. Gerçekten hepsi organik. Eriştelerimizde sebze özleri, yumurta ve süt bulunuyor. Diğer ürünlerimiz de katkılı, koruyuculu değil” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel – Nedim Bayhan

DİĞER VİDEOLAR

    Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech