Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Takımımıza yeni bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz”

Çanakkale Dardanel Spor Kulübü

Çanakkale Dardanel Spor Kulübü 2021 – 2022 sezonu öncesi hedeflerini ve transferlerini tanıttığı bir basın toplantısı düzenledi.

Sportif Direktör Deniz Ünver yaptığı konuşmada; “30 yıllık süreç içeresinde sayısız kupa kazanan takımımıza yeni bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Çünkü 30. yıl bizim için bir devir arz ediyor. Bu güne kadar tarihinde sayısız kupa kaldırmış, Süper Lig’den bulunduğumuz Lig’e kadar Türkiye’nin her Lig’inde mücadele etmiş bu kulübe bir kupa kazandırmak ve bu kulübe hizmet etmek yolunda olduğumuzu belirterek yola çıkıyoruz. Aslında geçen sene hedefimizdi ama pandemi nedeniyle oynanamayan lig başkanımızın da öngörüsüydü.

“Kadın futbol takımı müracaatımız oldu”

Erkek Futbol takımının dışında Türkiye Futbol Federasyonu’na bir kadın futbol takımı müracaatımız da oldu. Ayrıca Akademi Liglerine de başvurumuzu yaptık. İnşallah Dardanel Spor Kulübü’müzde Akademi Liglerinde yetiştirici kulüp olarak yerini alacaktır.” dedi.

Kulüp Başkanı Niyazi Önen ise yaptığı konuşmada; Dardanel Sporun hızla yukarıya tırmanması için gerekenlerin yapılacağı, eski günlerdeki gibi oyuncu yetiştiren bir kulüp olunacağını belirtti.

Başkan Önen sözlerine şu şekilde devam etti; “Dardanel Çanakkale’nin doğurduğu bir sanayi kuruluşu, bu topraklara, bu insanlara borçlarımız var. Bunları ödememiz lazım ve örnek teşkil etmek istiyoruz. Bizi de benzer kuruluşların takip etmesiyle toplumumuza daha fazla fayda sağlanacağını düşünüyoruz. Bizim Dardanel olarak felsefemizde insanları, gençleri, okulları sağlıklı besinlerle beslemek var. Ürünlerimizde bunlara dikkat ediyoruz. Bunun devamı da spor. Yani spora sponsorluğumuzun nedenlerinden biri de bu.” dedi.

2. Lig Gol Kralı Koray Kurt, Yunus Akman, Mercan Dursun, Umut Doğru, Bedri Evren gibi Kulüp’ün eski futbolcularının da içinde olduğu futbolculara imza töreni düzenlendikten sonra, ilk antrenmana geçildi.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech