Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan ilçelere çıkarma

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’de bulunduğu günlerde ilçelere, beldelere ve köylere adeta çıkarma yapıyor. Turan, Çan-Yenice ve Kalkım programlarının ardından önümüzdeki günlerde ise Gümüşçay ve Karabiga’da olacak.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Yenice Kalkım’da programlara katıldı. Turan, Kalkım programları sonrasında ise Yenice ve Çan’da olacak. Önümüzdeki günlerde ise açılışlar ve ziyaretler Gümüşçay ve Karabiga’da devam edecek.

Program kapsamında, Turan’ın 27 Temmuz Salı günü ilk durağı Gümüşçay olacak. Gümüşçay programı ise saat 17.00’de başlayacak olurken, ilk olarak doğalgaz hizmet alma töreni gerçekleşecek. Sonrasında ise “Adnan Menderes Parkı açılışı, Hoşap Çayı ıslah ve peyzaj düzenlemesi, Gümüşçay 3.Sanayi Sitesi açılışı, Fatin rüştü Zorlu ve Şehit Ulaş Açıkgöz Spor Kompleksleri ve Spor Bakanlığı Basketbol sahası açılışı, Gümüşçay İlkokul ve Ortaokul açılışı, yazlık ve kışlık düğün salonları açılışı ve belediye hizmet araçları alımı” gerçekleşecek.

Gümüşçay programı sonrası ise Turan’ın adresi aynı gün, saat 20.00’de Karabiga olacak. Karabiga’da da Gümüşçay’da olduğu gibi önce doğalgaz ilk kazı töreni gerçekleşecek. Sonrasında ise “ASKOÇ Bio Enerji Santrali açılışı, Merhum Ali Genç Kapalı Halı Saha Temel Atma töreni, Karabiga Belediyesi Yaşlı Bakımevi açılışı, Karabiga Belediyesi dükkan açılışları ve mahalle projeleri ziyaretleri” hayat bulacak.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech