Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belarus Başkonsolosu’ndan ÇTSO’ ya ziyaret

Belarus İstanbul Başkonsolosu Aleksei

Belarus İstanbul Başkonsolosu Aleksei Shved, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, karşılıklı işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Sayman Üye Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal Belarus Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Çanakkale Fahri Temsilcisi Rıdvan Demirhan hazır bulundu.

“Kardeş Şehir ağlarımızı kurduk”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Belarus ile önemli bir tarihsel ve kültürel geçmişe sahibiz. Ticari ve kültürel bağlarımızı arttırmak üzere, Kardeş Şehir ağlarımızı kurduk. Odamız üyelerinin ticari faaliyetlerinde vize kolaylığı sağlanması, Belarus’un kimyasal ve ağır iş makinaları konusunda dünyaca bilinen üreticilere sahip olması, Ezine Gıda İhtisas OSB’ye yatırım yapmak isteyen iş insanlarının davet edilmesi, bölgemizin öncelikli sektörleri olan tarım ve tarıma dayalı sanayi, maden, turizm ve yenilenebilir enerji konularında neler yapabileceğimizi görüştük. Hedefimiz, Odamızı bölgemizin dış ticarette lokomotifi haline getirmek için gerekli işbirliklerini organize edeceğiz.” diyerek Belarus İstanbul Başkonsolosu Aleksi Shved’ e gerçekleştirdikleri ziyaret ve işbirliği önerilerine gösterdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

Görüşme, Başkan Semizoğlu tarafından günün anısına hediye takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret tamamlandı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech