Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘‘Aşı ol, güvenle çalış Çanakkale!’’

Çanakkale Serbest Muhasebeci ve

Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) ve Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü işbirliğinde Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz’un sunumlarıyla katılımcılara ‘‘Aşı Ol, Güvenle Çalış!’’ çağrısında bulunuldu.

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz’in de katıldığı, açılış konuşmasını Çanakkale SMMM Odası Başkanı Hüseyin Soykan’ın yaptığı toplantıda ‘‘Aşı Ol, Güvenle Çalış!’’ sloganıyla hem Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hem de İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz pandemi döneminde aşılama ve çalışma hayatı konusunda bilgilendirmelerde bulunup katılımcıların süreçle ilgili sorularını cevaplandırdılar.

Yavuz, sunumunda aşı olmanın gereklilikleri ve yasal dayanakları, mali müşavirler nezdinde örnek hukuki uygulamalardan ve Yargıtay kararlarını ele alarak pandemi sonrasında çalışma hayatının bekleyen durumlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Hayrettin Karacan İŞKUR Kullanıcı kaydının nasıl yapılacağını ve İŞKUR E-Şube Aylık İşgücü Çizelgelerinin girilmesi konusunda Mali Müşavir ve Muhasebecilerin kullandıkları programlar üzerinden katılımcıları bilgilendirdi. Etkinlik sonunda Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz kendi yazdığı kitabı katılımcılar için imzaladı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech