Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Korkmuyoruz yılmıyoruz”

İzmir HDP İl Başkanlığı’na

İzmir HDP İl Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda, katledilen Deniz Poyraz ile ilgili CHP İl Başkanlığı bir basın açıklamasında bulundu. CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, “Hep kendi yetkilerinizi artırmak için getirdiğiniz sandığı, bir kere de demokrasi için, bu milletin sesine kulak vermek için getirin. Getirin ve duyun bakalım millet size ne diyecek!” ifadesi yer aldı.

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Dün İzmir’den çok acı bir haber geldi. HDP il binasına yapılan saldırıda bir vatandaşımız (Deniz Poyraz ) hayatını kaybetti. Öncelikle yapılan bu alçak saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden yurttaşımız Deniz Poyraz’ a Allah’tan rahmet diliyor ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de Sayın Akşener’e yönelik provokasyonun ardından “Daha neler olacak neler”. “Dur bakalım bunlar iyi günler” demişti. Daha karanlık günlerin özlemini yansıtan bu psikolojiyi anlıyoruz. Çünkü biliyoruz: Kurt puslu havayı sever. Fakat herkes de şunu bilsin ki; özgürlüğe, adalete, demokrasiye susamış insanları hiçbir kuvvet yıldıramaz. Güç gösterisi yapmakla kendini güçlü zannedenlere hatırlatalım: Güzel ülkemizin adalet, özgürlük, şeffaflık isteyen vatandaşları bu ülkenin en büyük gücüdür. Gücümüzün farkındayız! Korkmuyoruz, yılmıyoruz!

Hep söylüyoruz. Dünyanın en nadide coğrafyalarından birinde yaşıyoruz. Kaynaklarımız, iklimimiz, gençliğimizin enerjisiyle, tarih boyunca bolluğun ve bereketin simgesi olan topraklarda güzel ülkemizin tüm vatandaşları; esnafı, öğretmenleri, gençleri, sağlık çalışanları, anne-babaları, yaşlıları bolluk ve refah içinde yaşamayı hak ediyor. Hükümetlerin işi; vatandaşlarının refahını en üst seviyeye taşımak, gençlerin önünü açmak, yaşlıları rahat yaşatmak için politikalar üretmektir. Dünyanın her yerinde vatandaşlar bunun için sandığa gider, oy verir. Yaşam standartlarını iyileştirsin, ülkemizi ileri taşısın diye bir partiyi iktidara getirir. İktidara gelen partinin görevi; tarımdan eğitime, sağlıktan ekonomiye her alanda ülkeyi kalkındıracak, vatandaşların refahını yükseltecek politikaları belirleyip hayata geçirmektir.

Asgari ücretliden çiftçiye, salgında işsiz kalandan emeklilere kadar her vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşaması için çözümleri tek tek anlattık. Fakat AKP hükümetinin ne çiftçi umurunda, ne öğrenci… Ne sağlık personelinin sorunlarını umursuyor, ne de vatandaşın sağlığını…

Değerli vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Geçmişte AKP’ye, MHP’ye oy vermiş olan hemşerilerimize sesleniyoruz. AKP iktidarında hepimizin verdiği vergiler, soframızdan eksilen her ekmek iktidarın yandaşlarına ve saray beslemelerine gidiyor. Ülkemizin her bir kuruşunun hesabının verileceği, yandaşların musluklarının kesileceği, tüm vatandaşlarımızın bolluk ve refah içinde yaşayacağı bir Türkiye kurmak kesinlikle hayal değil. “Kaynak nerede?” diye soran olursa, yandaşlara giden milyarlarca dolarlık ihalelere, köprü geçiş garantilerine, beş yerden maaş alan saray beslemelerine, saray iktidarının yurtdışına kaçırdığı paralara bakın… Bu paralar sizin, hepimizin cebinden çıktı. Hangi vatandaşın evinde para sayma makinesi var? Bir avuç hırsız, yolsuz geceliği bir ev parası eden otellerde servet biriktirsin diye, güzel ülkemizin üstüne karabasan gibi çöktüler. Tekrar ediyoruz. Ülkemiz zengin. Kaynaklarımız var. Türkiye yoksul bir ülke diyen varsa, iktidar yandaşlarının servetlerine bir baksın. Milyar dolarlık o servetler, Ülkemizin vatandaşlarının alın teri, çalınan vergileri… Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, halkın parası 5’li çeteye değil; 83 milyon vatandaşımıza gidecek. Çocuklarımızın, ağaçlarımızın, Marmara Denizindeki balıkların yaşam hakkını savunacağız ve çocuklarımız için eşit ve adil bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. İşte bu yüzden, acil seçim istiyoruz! Hemen sandığı getirin ve düşün milletimizin yakasından! Hep kendi yetkilerinizi artırmak için getirdiğiniz sandığı, bir kere de demokrasi için, bu milletin sesine kulak vermek için getirin. Getirin ve duyun bakalım millet size ne diyecek!” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech