Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Atikhisar ve Sarıçay’a kanalizasyon akıyor

CHP Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gürses, Kayadere, Belenköy, Terziler ve Çiflikdere köylerinin Atikhisar Barajına; Işıklar, Kurşunlu, Saraycık ve Sarıcaeli köylerinin ise Sarıçay’a kanalizasyonlarını bıraktığını söyledi.

CHP Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gürses, İl Genel Meclisi’nin perşembe günü gerçekleştirdiği üçüncü birleşiminde kanalizasyonlarını Atikhisar Barajı’na ve Sarıçay’a akıtan köyleri sıraladı. Meclis Üyesi Gürses, sadece Serçeler köyünün arıtması olduğunu belirterek; Atikhisar Barajına, Kayadere, Belenköy, Terziler ve Çiflikdere köylerinin, Sarıçay’a ise Işıklar, Kurşunlu, Saraycık ve Sarıcaeli köylerinin kanalizasyonlarını hiçbir arıtmadan geçmeden bıraktığını söyledi.

Gürses, İl Genel Meclisi’nde gündem dışı söz alarak gerçekleştirdiği konuşmasında;“Kayadere, Belenköy, Terziler ve Çiflikdere’nin kanalizasyonlarının Atikhisar barajına direkt aktığını söyleyebilirim. Hiçbir arıtmadan geçmeden. Sadece Serçeler köyünün arıtması var. Ayrıca Işıklar, Kurşunlu, Saraycık ve Sarıcaeli’nin kanalizasyonları da direkt Sarıcaya akıyor. O da şehrin ortasından geçerek denize ulaşıyor.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech