Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Başkan değil şoförü gündeme geldi

İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının sonuncusu, Cumartesi günü yapıldı. Meclis toplantısı sırasında, gündem dışı söz alan CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’in şoförü ile ilgili açıklamada bulundu. Göğüsgeren, İl Özel İdare’de 15 şoför varken, GESTAŞ aracılığı ile şahsa özel makam şoförü verilmiş dedi.

İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının sonuncusu, Cumartesi günü saat 10.30’da gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’in şoförü gündeme geldi. Gündem dışı konu konuşmak üzere söz alan CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren, şahsa özel makam şoförü verilmiş dedi ve açıklamalarda bulundu. Meclis Üyesi Göğüsgeren, “Özel İdare’nin 15 şoförü varken, şahsa özel makam şoförü verilmiş.” “15 arkadaşta liyakat eksikliği mi var?” sorusunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum ifadelerini kullandı.

“Bizde bu işi iki yıl yaptık. Hiç ayrım yapmadık”

GESTAŞ aracılığıyla, şahsa özel bir makam şoförü verilmiş. Öyle anlaşılıyor. Öyle anlıyoruz. Bu arkadaşımızın ekmeği ile aşı ile asla bir işimiz yok. Allah daha bereketli işler versin. Bizde bu işi iki yıl yaptık. Siyaseten hiç yan yana olmadığımız şoför ve çalışanlarımızla yan yanaydık. Hiç ayrım yapmadık. Bugüne kadar Özel idareden çalıştığımız 15 arkadaşta liyakat mı eksik, beceri mi eksik, güven eksikliği mi var, karakter eksikliği mi var? Bunu muhataplarına sormuyorum. Bunu Çanakkale kamuoyunun takdirine bırakıyorum” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech