Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kordon kapandı peki AVM?

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile artan koronavirüs vakaları dolayısıyla, kordon boyu, sahil kenarları ve Özgürlük Parkı ile Halk Bahçesi kullanıma kapansın kararı alındı. Birçok mekan kullanıma kapanırken, vatandaşlar bir tepkiyi dile getirdiler. “Kordon ve parklar kapandı. Peki, AVM’ler?”

Artan koronavirüs vakaları dolayısıyla, Türkiye’de kısmi kapanma süreci başladı. Kısmi kapanma süreci Ramazan Ayı boyunca 2 hafta boyunca sıkı bir şekilde uygulanacakken, İl Hıfzıssıhha Kurulu ise yeni kararlar aldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca, vatandaşların yoğun bir şekilde vakit geçirdikleri kordon boyu, sahil kenarları ve Özgürlük Parkı ile Halk Bahçesi kapandı. Öte yandan İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ya da başka herhangi bir kararda, halkın büyük çoğunluğunun vakit geçirdiği AVM’ler ile ilgili bir karar alınmadığı görüldü.

Çanakkaleliler yaşanan durum karşısında,” Kalabalığın vakit geçirdiği kordon boyu ve Özgürlük Parkı kapandı. Peki, kalabalık bir şekilde alışveriş yapılan, gün boyunca sirkülasyonun devam ettiği ve çalışanların ve vatandaşların risk altında bulunabileceği AVM’ler hakkında ne karar alınacak?” sorusunu sordular. Kentliler gazetemize alınan tedbirlerle ilgili tepki gösterdiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech