Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kör ve sağır olmamızı bekleyenler daha çok bekleyecekler”

İYİ Parti Çanakkale İl

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez Bankası’ndan kaybolduğu söylenen 128 Milyar Dolar’a ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Yıldızlar açıklamasında: “Ülkemizin geldiği noktada vatandaşımızın patates, soğan, domates gibi yaşamsal ihtiyaçlarının dahi gündem oluşturduğu, esnafımızın, çiftçimizin kan ağladığı bu günlerde 128 Milyar Dolar nerede sorusunu münasebetsizce bulunduğunu söyleyen bir iktidar var.

Bizler vatandaşımızın İYİ’liği için bu soruyu sormaya mecburuz. Bundan daha doğal bir durum yoktur. Türkiye sahipsiz değildir. Biz ülkemizin kaderinin yanlış adımlarla karartılmasını istemiyoruz. Tutuklanan Savunma Sanayi Başkanlığı Eski Proje Müdürü’nün evinde 1.5 milyon Euro, banka hesabında ise 7.5 milyon TL ele geçirildi. Bize ekonomi dersi verilecekse bunu ekonomiden anlayanlar yapmalıdır. Bugün geldiğimiz noktada ekonomi bitmiştir. Bunu görmemek için kör ve sağır olmak gereklidir. Bizden kör ve sağır olmamızı bekleyenler daha çok bekleyecekler. Bu ülkenin İYİ’liği için doğru bildiğimiz inandığımız her konuda vatandaşımızın yararına çalışmaya devam edeceğiz. İktidar İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech