Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baro Başkan adayları netleşiyor

Çanakkale Barosu tam anlamıyla

Çanakkale Barosu tam anlamıyla seçim atmosferine girdi. Baro, artan koronavirüs vakaları dolayısıyla alınan önlemler kapsamında, Genel Kurulunu bir türlü yapamıyordu. Alınan kararla baronun genel kurul tarihi netleşti ve adaylar belli olmaya başladı.

Çanakkale Barosu’nun genel kurulu bugüne kadar bir türlü yapılamamıştı. Baronun genel kurulu iki defa, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan genel kuruların yapılmaması önlemlerine takılmıştı.

Baroda o günden sonra, genel kurulun ne zaman ve ne şekilde yapılacağı merak konusu olmuştu.

Çanakkale Barosu’nda seçim atmosferi oluşmaya başladı ve seçim için net tarih kararlaştırıldı. Genel Kurul için tarih 21 Mayıs olurken, seçimlerin ise 22 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi kararı alındı. Genel Kurul için adres ise İÇDAŞ Kongre Merkezi oldu.

Öte yandan Baro Başkanlığı için 4 adayın ismi geçti.

Adaylar belli oluyor

Baro Başkanlığı için ismi geçen ilk aday mevcut Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan… Şarlan ile aynı yönetimde birlikte görev alan Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil ve Yönetim Kurulu Üyesi Hande Keskin Toprak da adaylığını açıklayan isimler…

Bir diğer Baro Başkan Adayı ise adaylığını en son açıklayan isim olan Soner Aydın.

Çanakkale Barosu Başkanlığı için şimdilerde oluşan seçim atmosferine göre, dört adayın ismi geçiyor. Önümüzdeki günlerde herhangi bir değişiklik veya yeni adaylık açıklamaları olmaz ise Baro uzun bir aradan sonra çok adaylı bir seçim yaşamış olacak.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech