Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Muhtar Kızoğlu sokak sokak uyardı

Artan koronavirüs vakaları neticesinde, gözler alınacak olan yeni tedbirlere çevrildi. Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Enver Kızoğlu ise eline megafonu alarak sokaklara çıktı. Muhtar Kızoğlu, vakaların arttığına dikkat çekerek, sokak sokak dolaşarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Çanakkale’de vaka sayıları son bir ayda ciddi şekilde arttı. Kent 100 bin nüfusta vaka sayılarına bakıldığında, Türkiye’de ilk 4’te yer aldı. Vakalar bu kadar artmışken, gözler alınacak olan yeni koronavirüs tedbirlerine ve Ramazan ayında uygulanacak olan kısıtlamalara çevrildi.

Öte yandan Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, megafonla sokaklara çıktı. Muhtar Kızoğlu, megafonla, binalarda yaşayan vatandaşlara seslendi ve vakaların arttığını, dikkat edilmesi gerektiğini tekrar tekrar hatırlattı.

Muhtar Kızoğlu, gazetemize konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Durum vahim. Bundan bir, bir buçuk ay önce 2 günde bir hane karantinaya girerken, şimdi günlük 100’lü rakamlara ulaştık. İnanılmaz bir artış var. Bizde elimizden geldiğince, mahalle sakinlerini dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.

Tüm mahallede vaka görülme durumu bir hayli yüksek ama bize riskli sokakların ve caddelerin listeleri geliyor. Bize iletilen vakaların en yoğun görüldüğü sokaklar; Zübeyde Hanım Sokak, Havan Tabya Sokak, Havan Tabya 1 Sokak, Yüzbaşı Kemal Sokak, Tuna Sokak, Piri Reis Caddesi… Bu bölgeler vaka yayılımı olarak yoğun gözüküyor ama mahallenin tamamında, vaka yayılımı bir hayli yüksek” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech