Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP bugün başkan adayını belirleyecek

İl Genel Meclisi Nisan

İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarında yeniden seçilecek olan Meclis Başkanı için çoğunluğu elinde bulunduran Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) Grubu’nda hareketlilik sürüyor. CHP Grubu henüz tek adayda birleşmiş değil.

2019 Yerel seçimlerinin ardından ilk mecliste yapılan seçimde, üye çoğunluğunu elinde bulunduran CHP Grubu’nun oylarıyla başkanlık görevine seçilen Bayramiç İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren, 2 yılını doldurdu. Başkan Göğüsgeren’in yerine seçilecek isim için CHP kulislerinde bir süredir hareketlilik sürüyor.

İl Genel Meclisi CHP Grubu, bugün Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta İl Başkanı Metin Ümit Ural başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısında, net bir karar çıkmaması üzerine bugüne ertelenen toplantı, 12.00 itibariyle yapılmaya başlandı.

19 oy kullanıcak 4 aday var

Meclis başkan adaylığı ön seçimi için bir başkan ve 18 üye ile birlikte 19 kişinin oy kullanacağı grupta aday olan isimler ise şöyle: Bayramiç İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren, Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gürses, Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Şerafettin Alkan ve Gelibolu İl Genel Meclisi Üyesi Nihat Öner.

İlk turda Sadık Göğüsgeren 8, Nihat Öner 5, İsmail Gürses 3, Şerafettin Alkan 3 oy aldı.

Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech